0

Презентація лінійки 12-х айфонів здавалася повністю успішною, а головною її фішкою став мініатюрний девайс iPhone 12 mini. Однак результати продажу показали зворотнє – ставка на компактний яблучний смартфон не зіграла. До решти моделей 12-й серії у користувачів не виникло претензій, тому вони залишаються популярними і по сьогоднішній день. У ситуації, що склалася, компанія Apple припинила виробництво незатребуваного пристрою. Офіційно представники бренду ніяк не прокоментували таке рішення.

Згідно зі спостереженнями аналітиків, шанувальники смартфонів Apple не оцінили можливостей міні-айфона. Укладеної в такому маленькому корпусі технічної начинки виявилося недостатньо, щоб користувачі заплатили таку суму за пристрій. Варто відзначити, що в Україні вартість маленького 12-го айфона варіюється від 22 до 26 тис. Грн. У той же час на ринку технологій присутні смартфони-конкуренти з більш потужними параметрами і більш низькою вартістю. Гідною альтернативою айфону 12 міні є Sony Xperia 5 II і Asus Zenfone 8.

 

 

Цілком очікувано, чому ціна – якість в iPhone 12 mini себе не виправдали. Мабуть, з плюсів тут тільки компактний дизайн: телефон дійсно зручно тримати в руці і однією рукою можна без праці управляти пристроєм. Але! Відсутність швидкої зарядки, слабка батарея, скромні камери, не самий якісний дисплей і недостатня частота оновлень – це не те, чого слід було б очікувати від дорогого смартфона у 2021 році.

За неофіційними даними, компанія Apple запланувала оптимізацію 12-й лінійки на кінець року. Але немає інформації, чи торкнеться це версії «mini». А також невідомо, чи вийде мініатюрна модель в 13-й серії. Як показує практика, більшість користувачів звикли до великих екранів і вже не готові повертатися до минулих стандартів.

Чи є ще переваги у iPhone 12? Безумовно! Така модель має всі шанси стати колекційною.

 

 

Нагадаємо її основні параметри:
  • Безрамковий дисплей: 5.4 дюйма
  • Дві основні камери (стандартна і широкоугольная): 12 Мп + 12 Мп
  • Процесор: Apple A14
  • Оперативна пам’ять: 4 ГБ
  • Внутрішня пам’ять: 64/128/256 ГБ
  • Є підтримка п’ятого покоління мережі – 5G.

На питання, який з айфонів отримав статус самого продаваного в світі, відповісти не складно. В 2021-му році фаворитом став класичний iPhone 12.

Корпорація Samsung вилучила букву “Z” із назв своїх смартфонів
Компанія Самсунг вилучила з назв деяких моделей своїх смартфонів маркування "Z". Преставники покищо ніяк не прокоментували дану ситуацію, але про причини цієї дії здогадатися не складно. Маркування "Z" стало символом…
Читати далі
Особливості нової ракети Nasa: доліт до Марсу за 45 хвилин замість 1 року
Спеціалісти з Nasa розглядають декілька космічних проектів, щоб за можливістю реалізувати їх у майбутньому. Серед цих проектів і пропозиція від американських вчених, зміст якої полягає у використанні нового ядерного двигуна…
Читати далі