0
Каталог товаров
Оригінальні смартфони
У нас у продажу є тільки оригінальні пристрої від відомих брендів. Кожен смартфон проходить ретельну перевірку в сервісному центрі і оплачує оцінюється по 30 параметрам.
Гарантія якості
Ми надаємо гарантію на 3 місяці, протягом яких безкоштовно надаємо повну технічну підтримку.
Безпечна угода
Здійснюємо доставку в будь-який населений пункт України. Всю суму покупки клієнт оплачує при отриманні посилки після огляду товару.

Чому вигідно купувати смартфони у нас:

Ми не є маркетплейсом та не маємо відношення до дощок оголошень
Наша компанія відповідає за якість кожної моделі нашого асортименту. Перевірка усіх пристроїв підтверджує повну працездатність наших телефонів.
Ми не ломбарди
Асортимент нашого магазину поповнюється стоковими смартфонами з великих мережевих точок. Кожен пристрій проходить через службу безпеки, має індивідуальний номер моделі та серійний номер.
Розумна цiна
Ми пропонуємо відмовитися від зайвих переплат за заводську упаковку. У вас є можливість купити сучасний смартфон, що відповідає останнім світовим стандартам, без зайвих переплат.
Є питання?
Залишайте заявку i ми з радiстю Вам вiдповiмо
Задати питання

Додавайтеся до наших соціальних груп

Слідкуйте щодня за нашими новинами та не пропускайте акції.
Беріть участь в обговореннях та діліться своїми враженнями.
Аукціон на смартфон кожен день.

Ретельно перевiряємо:

Основні функції:

Голосовий зв'язок

3G, 4G

Wi-Fi, Bluetooth

Мiкрофон

Полiфонiчний динамiк

Фото та вiдео:

Фронтальна камера

Основна камера

Спалах

Вiдео та запис

Зовнiшня перевiрка:

Кнопки

Сенсор вiдбитка пальця

Роз'єм зарядки / навушників

Чутливість екрану

Биті пікселі на екрані

Внутрішня перевірка:

GPS і компас

Гіроскоп

Вібрація

Датчик освітлення

Датчик близькості

Мультитач / 3D-touch

Що кажуть клієнти:

Читайте все відгуки в нашій групі Facebook:

Всі відгуки
Achmed Comonog
My phone stelling
Максим
Брал здесь телефон Samsung и powerbank, качеством товаров полностью удовлетворен, всё отлично работает, не глючит, состояние идеальное.
Микита
Ваш магазин подобається величезним вибором телефонів та співвідношенням якості і ціни. Привітливі консультанти, які порадять і допоможуть при вашому виборі.
ФИЛ
ВАШ МАГАЗИН ПРОСТО ТОП ! всегда лучший товар и приятные цены на него!
Иван Таркович
Выбор магазина очень большой и товар качественный. Спасибо
Наста
Отличный магазин, можно быть уверенной в качестве товара!
Rik
Мне магазин понравился.большой бывор товара на любой вкус
Анна
Магазин хороший, товар качественный. Покупала смартфон Xiaomi, отлично работает, цена приятная.
Александр
Покупал себе в магазине смартфон Samsung Galaxy S10e G970U черного цвета. Посоветовал консультант, телефон хороший, параметры, например 128 гиг. Доволен, рекомендую!
Миколай
Я загалом задоволений цим магазином. Тут пропонують нормальні телефони за прийнятною ціною. Брав собі Samsung Galaxy S10e G970U. Цілком задоволений.

Читайте все отзывы в нашей группе Facebook:

Все отзывы

Питання/Вiдповiдь

Компанія Find My Phone займається продажем стокових телефонів, тобто таких, яких вже були у використанні. Незважаючи на це, кожна модель пристрою проходить ретельну перевірку у сервісному центрі, і тільки після підтвердження повної працездатності телефони надходять у продаж.

Власна репутацiя для нас – приорiтет, тому ми відповідаємо за якість наших товарів.

Так, телефони нашої компанії повністю підтримують усі функції, передбачені тією чи іншою моделлю. При купiвлi товару клієнт отримує гарантію на 3 місяці, протягом яких є можливiсть звернутися по консультацію з будь-яких технічних питань щодо товару.

Різниця присутня тільки у зовнішньому вигляді. Що стосується технічної роботи – кожен пристрій функціонує справно.

• Стан «Як новий» – ідеальний зовнішній вигляд пристрою, який практично не використовувався і мiг застосовуватися в якості вторинного зразка. Сліди експлуатації відсутні.

• Стан «Відмінний» – пристрої з мінімальними недоліками у вигляді дрібних подряпин і незначних потертостей, які складно роздивититися неозброєним оком.

• Стан «Хороший» – смартфони з помiтними ознаками використання, корпус або екран яких має потертостi, подряпини і невеликi сколи.

Це не правда. На дошках оголошень дійсно можна зустріти хороший на перший погляд телефон за низьку вартість. Однак найчастіше це підробки та китайські низькоякісні копії, які прослужать вам не більше тижня.

Варто пам’ятати, що якісна річ не може коштувати копійки. Виробник вкладає чималі кошти у виробництво якісної техніки, тому занадто дешева ціна на дорогу модель смартфона повинна вас насторожити!

Асортимент компанії Find My Phone складається тільки з оригінальних пристроїв від відомих брендів. Для того щоб ми могли гарантувати якість, ми залучаємо цілу команду професіоналів.