0
Тестування футуристичного літаючого авто Volar від Bellwether Industries – Великобританія
Тестування футуристичного літаючого авто Volar - Великобританія - FindMyPhone

Компанія Bellwether Industries з Лондону показала світлини свого першого авто, який буде переміщуватись без водія за кермом. Більш того, прототип майбутнього транспортного засобу буде літаючим. Автівка матиме назву Volar eVTOL.

У Bellwether Industries впевнені: у наступному десятиріччі літаючи автомобілі будуть на верхівці популярності, і якщо не замінять традиційні автівки цілком, то остаточно увійдуть у життя суспільства.

До 2028 року компанія планує представити свій літак-авто eVTOL на ринку в якості приватного транспорту.

Прототип Volar розроблений для подорожей в рамках міста. Остання версія буде розрахована на 5 пасажирів. Авто матиме ширину у 10.5 футів (3.2 метри).

Представники компанії розповіли про висоту польоту Volar – це близько 3000 футів (914 метрів). Швидкість складе 135 миль на годину (217 км/г). Літак буде оснащений батареєю, яка розрахована на роботу впродовж 90 хвилин. Аналог літаючих авто, такий як Lilium eVTOL, також оснащений батареєю з робочою здатністю на 90 хвилин.

Тестування нададуть безцінні дані, на основі яких можна покращити та привести до ідеалу власну літаючу систему – розповіли у Bellwether.

Як отримати 2000 та 3000 грн внутрішнім переселенцям України
Постраждалі від війни громадяни України мають право на соціальні виплати. Поради в даній статті стосуються громадян, що вимушено покинули свій регіон через активні бойові дії, та які переїхали до іншого…
Читати далі
Потяги майбутнього: В Японії з’являться потяги без машиністів
У столиці Японії на кільцевій лінії Yamanote незабаром курсуватимуть потяги без машиністів. Запуск такої технологічної новинки відбудеться у жовтні 2022 року. Про дану інформацію повідомив залізничний журнал Railway Supply. В…
Читати далі
Компанія Geely розширює свій профіль. Яким буде перший смартфон виробника
Китайський автовиробник Geely відкриває виробництво смартфонів. Перший смартфон компанії буде оснащений трьома основними камерами та врізаною фронтальною. Вже є ескізи майбутнього пристрою. Чутки про додатковий напрямок діяльності компанії розповсюджувалися ще…
Читати далі