0
Корпорація Samsung оновила прошивку для Galaxy M51 до Android 12
Корпорація Samsung оновила прошивку для Galaxy M51 до Android 12 - FindMyPhone

Корпорація Samsung оновлює свої смартфони до свіжої операційної системи Android 12. Цього разу система була створена для пристроїв з серії «M». Розглянемо, що змінилося з попередньої прошивки на прикладі моделі Galaxy M51.

Система у даній моделі отримала номер збірки M515FXXU4DVD1 і деякі користувачі вже отримали оновлення. Найближчим часом Android 12 буде доступним для всіх.

У новій версії – Android 12 було виправлено багато помилок та покращено значну кількість функцій. Крім того, з’явилася нова оболонка One UI 4.1, яка містить новий інтерфейс, покращені віджети та функція «картинка в картинці». У системі є оновлені фірмові додатки, такі як Галерея, Повідомлення, Нагадування, Bixby, а також браузер та клавіатура Samsung.

 

Айфон стане доступнішим: вихід SE 3-го покоління заплановано на березень
Apple iPhone SE прийнято вважати класикою з першого його виходу. Так простий "яблучний" смартфон - просто краща знахідка для поціновувачів колишніх дизайнів техніки Apple. Єдине, що перша модель SE успадкувала…
Читати далі
Ера 3G добігла кінця: визначні оператори зв’язку США відключили цей стандарт
Технологія 3G свого часу стала для світу визначною подією, яка відкрила простір мобільного інтернету і була невід’ємною частиною смартфонів. На сьогодні стандарт 3G повністю втратив актуальність, принаймні, у США. На…
Читати далі