0
Вслід за трендом: в комплекті Samsung зникли зарядні пристрої
Вслід за трендом: в комплекті Samsung зникли зарядні пристрої - FindMyPhone

Слідкуючи за трендом, в компанії Samsung вирішили не комплектувати смартфони зарядним пристроєм. Корпорація Samsung пояснює дане рішення тим, що більшість користувачів вже має блоки живлення і кабелі, тому у додаткових зарядних пристроях немає потреби.

Нагадаємо, що офіційною позицією Apple у цьому питанні стало збереження екології. Тому від 2020 року смартфони Apple iPhone є в продажу з комплектацією «Slim Box». Відтоді сам блок живлення було прибрано з комплекту, проте є присутнім кабель lightning/type-c для швидкої зарядки. Для використання такого кабелю потрібно докупити спеціальний блок, адже адаптер з попередніх моделей не підходить.

Нещодавно Samsung випустила в продаж модель Samsung Galaxy A13 4G, що за ціною відноситься до бюджетного сегменту. Перші покупці у США підтвердили – зарядного пристрою в комплектації немає. Модель оснащена акумулятором на 5000 мАг та має роз’єм Type-C, тому заряджати такий смартфон можна зарядними з попередніх пристроїв на ОS Android.

Раніше користувачі вже відмітили зникнення блоку живлення з комплектації Samsung Galaxy A53 5G та Galaxy A33 5G.

 

Вслід за трендом: в комплекті Samsung зникли зарядні пристрої - FindMyPhone

Так автопілот чи ні? Через численні ДТП Tesla підозрюють у брехні
Повноцінний автопілот Tesla виявився міфом? Наразі ця справа розслідується Міністерством юстиції США. Про дану подію стало відомо з інформаційного агентства Reuters. За повідомленням джерела, причиною для розслідування стала велика кількість…
Читати далі
Приймаємо замовлення попри перебої з електропостачанням
Дорогі друзі, ми також маємо проблеми з електропостачанням, як і більшість мешканців з різних територій України. Але продовжуємо працювати, незважаючи ні на що. Оборобляємо замовлення за можливості відразу. Просимо Вас…
Читати далі