0
Допомога нашим бійцям

Вибачте цей текст доступний тільки в “Російська”.

Друзі, колеги, парнери, наші клієнти і всі, хто зараз читає нас.

Декілька днів ми знаходилися у повному шоці і не знали, що робити. Але паніка – злий ворог у цей час. Надія тільки на наших військових і бійців територіальної оборони. Вони зараз дуже потребують нашої з Вами допомоги!

Ми вирішили допомогти та зібрали необхідні речі. Це павербанки, зарядні пристрої, кава, чай, вода, теплі речі, медичні препарати, енергетичні напої та стартові пакети для зв‘язку.

Будь-ласка, долучайтеся і допомагайте нашим бійцям!

Список вкрай необхідних речей:

◦ Ліхтарики звичайні
◦ Ліки першої допомоги (бинти, перекис, йод, знеболювальні, противовірусні)
◦ Павербанки
◦ Рації (станції)
◦ Зарядні пристрої (Блочки та USB кабелі)
◦ Батарейки формату ААА
◦ Теплий одяг
◦ Енергетики (за можливістю)

Про додаткові потреби можна запитати у пунктах розміщення українских військових у вашому місті! Гроші зараз – це ніщо! Життя наших солдат – найбільша цінність для усіх нас.

Дорогі наші бійці, що захищають кордони, стратегічні об‘єкти і кожен куточок України! Сил Вам, стійкості духу, будьте здоровими і повертайтеся живими!!!

COVID у Китаї зупинив зріст прибутку Apple. Така подія сталась вперше за 3.5 роки
З жовтня 2022 року Китай знову потерпає від нової хвилі коронавірусу. Наслідками цього стала загроза для роботи виробництва Apple, розташованого у країні. Найбільший завод компанії Foxconn у Чженчжоу, який збирає…
Читати далі
Корпорація Samsung оновила прошивку для Galaxy M51 до Android 12
Корпорація Samsung оновлює свої смартфони до свіжої операційної системи Android 12. Цього разу система була створена для пристроїв з серії «M». Розглянемо, що змінилося з попередньої прошивки на прикладі моделі…
Читати далі