0
Допомога нашим бійцям

Вибачте цей текст доступний тільки в “Російська”.

Друзі, колеги, парнери, наші клієнти і всі, хто зараз читає нас.

Декілька днів ми знаходилися у повному шоці і не знали, що робити. Але паніка – злий ворог у цей час. Надія тільки на наших військових і бійців територіальної оборони. Вони зараз дуже потребують нашої з Вами допомоги!

Ми вирішили допомогти та зібрали необхідні речі. Це павербанки, зарядні пристрої, кава, чай, вода, теплі речі, медичні препарати, енергетичні напої та стартові пакети для зв‘язку.

Будь-ласка, долучайтеся і допомагайте нашим бійцям!

Список вкрай необхідних речей:

◦ Ліхтарики звичайні
◦ Ліки першої допомоги (бинти, перекис, йод, знеболювальні, противовірусні)
◦ Павербанки
◦ Рації (станції)
◦ Зарядні пристрої (Блочки та USB кабелі)
◦ Батарейки формату ААА
◦ Теплий одяг
◦ Енергетики (за можливістю)

Про додаткові потреби можна запитати у пунктах розміщення українских військових у вашому місті! Гроші зараз – це ніщо! Життя наших солдат – найбільша цінність для усіх нас.

Дорогі наші бійці, що захищають кордони, стратегічні об‘єкти і кожен куточок України! Сил Вам, стійкості духу, будьте здоровими і повертайтеся живими!!!

Новий дизайн Apple Watch вперше з 2018 року!
Apple Watch – зручний смарт-годинник, належний до преміум-класу, який не втрачає актуальність з моменту виходу першої моделі. Останнім часом, а саме з 2018, дизайн моделі не зазнавав змін – різні…
Читати далі
Зник мобільний зв’язок – що робити? Рекомендації від Госспецзв’язку та МВД
Масовані атаки ворога на міста України спрямовані на виведення зі строю об’єктів інфраструктури, зокрема це лінії електромереж та станції стільникового зв’язку. Мета окупантів – залишити українців без можливості зв’язатися з…
Читати далі