0
Оновлення у Vivo: представлений дизайн смартфонів серії S15
Оновлення у Vivo: представлений дизайн смартфонів серії S15 - FindMyPhone

Компанія Vivo показала світові дизайн своєї нової лінійки смартфонів – Vivo S15. Анонс пристроїв відбувся 19 травня, але користувачі мали змогу побачити нові моделі раніше. Адже китайський виробник оприлюднив зображення майбутніх смартфонів за декілька тижнів до офіційного показу.

Рама смартфону створена з авіаційного алюмінію й має прямі краї. Дисплей пристрою з вигнутою формою наділений досить великими розмірами, як це диктують сучасні умови.

У лінійці Vivo S15 представлено 2 моделі – Vivo S15 та Vivo S15 Pro. Обидві моделі оснащені дисплеєм від Samsung AMOLED, тільки у першому випадку це Samsung E4 AMOLED, а у другому – Samsung E5 AMOLED. Модель Vivo S15 має дисплей на 6.62 дюйми, а Vivo S15 Pro є більш компактною – її дисплей наділений 6.56 дюймами. В обидвох випадках екран має дозвіл Full HD+ з частотою оновлення 120 Гц. Також є підтримка HDR10+ і частота дискредитації доторкання 1000 Гц. Крім того, є незалежний чіп екрану.

 

 

Робота Vivo S15 здійснюється на базі процесору Snapdragon 870 Peak Edition, Vivo S15 Pro, у свою чергу, працює на MediaTek Dimensity 8100. Обидві моделі передбачують варіанти оперативної пам’яті на 8 або 12 ГБ. Внутрішня пам’ять – 128 та 256 ГБ.

Автономність смартфонів однакова, якщо спиратися на емність батареї. Обидві моделі отримали акумулятор 4500 мАг. Різниця полягає лише у показниках Вт. Модель Vivo S15 має зарядку у 66 Вт, а старша версія пристрою – у 80 Вт. Отже, Vivo S15 Pro можна зарядити від 0 до 100 % всього за 30 хвилин.

Платформа лінійки – Android с OriginOS. Звичайна модель отримала основні 3 камери – 64 Мп + 8 Мп + 2 Мп та одну фронтальну – 32 Мп. Версія Pro також наділена 3 камерами – 50 Мп + 13 Мп + 2 Мп. Показник фронтальної камери такий самий – 32 Мп.

Відомо, що продаж новинок розпочнеться з 27 травня. Ціна у Китаї коливатиметься від 2699 до 3699 юаней, в залежності від моделі та пам’яті.

 

Оновлення у Vivo: представлений дизайн смартфонів серії S15 - FindMyPhone

Apple IPhone 12: відома дата старту продажу
Техніка Apple не перестає дивувати користувачів своїми анонсами. Багато років тому щорічні презентації стали традицією і, свого роду, святом,  на яке так чекають фанати «яблука». Глобальною подією під кінець 2020…
Читати далі
Як подовжити ресурс смартфонів: декілька важливих порад для користувачів
Ресурс смартфону не безмежний та навіть найсучасніші моделі мають свій строк служби. Але його можна подовшити, якщо дотримуватися найважливіших порад. Найбільше ресурсу займають майнери. Це є програми, які використовуються для…
Читати далі
Потяги майбутнього: В Японії з’являться потяги без машиністів
У столиці Японії на кільцевій лінії Yamanote незабаром курсуватимуть потяги без машиністів. Запуск такої технологічної новинки відбудеться у жовтні 2022 року. Про дану інформацію повідомив залізничний журнал Railway Supply. В…
Читати далі