0
Новий дизайн Apple Watch вперше з 2018 року! - FindMyPhone

Apple Watch – зручний смарт-годинник, належний до преміум-класу, який не втрачає актуальність з моменту виходу першої моделі. Останнім часом, а саме з 2018, дизайн моделі не зазнавав змін – різні покоління відрізнялися лише технічними можливостями.

Наразі очікується нова модель Apple Watch – Series 8. Саме цей годинник вперше за 4 роки отримає новий зовнішній вигляд. Про це повідомляє аналітик Bloomberg Марк Гурман.

За словами Гурмана, версія Pro отримає більші габарити, аби мати можливість забезпечити екран, що на 7% більший, ніж у звичайній версії. Корпус новинки буде зроблено з більш міцного титанового сплаву, що дасть можливість використовувати гаджет у екстремальних видах спорту.

 

Новий дизайн Apple Watch вперше з 2018 року! - FindMyPhone

 

Крім того, більша батарея Apple Watch Watch Pro зробить можливим роботу годинника протягом декількох днів без додаткової підзарядки. Також, ходять чутки, що смарт-годинник буде оснащений датчиком температури тіла. І саме такий датчик очікується у всій лінійці Series 8.

Компанія Geely розширює свій профіль. Яким буде перший смартфон виробника
Китайський автовиробник Geely відкриває виробництво смартфонів. Перший смартфон компанії буде оснащений трьома основними камерами та врізаною фронтальною. Вже є ескізи майбутнього пристрою. Чутки про додатковий напрямок діяльності компанії розповсюджувалися ще…
Читати далі
Що краще: iPhone або Android
Перш ніж придбати новий смартфон, більшість користувачів замислюються, якому бренду віддати перевагу. Найпоширеніший предмет на шальках терезів – IPhone або Android ?! Щоб не помилитися з вибором і обзавестися ідеальним…
Читати далі