0
На картах Apple зміни: Міноборони РФ відображається як «міністерство фашизму»
На картах Apple зміни: Міноборони РФ відображається як «міністерство фашизму» - FindMyPhone

На початку березня 2022 року на картах Apple були внесені поправки. Міністерство оборони Росії було перейменовано на «Міністерство фашизму Російської Федерації». Зробила це сама компанія, чи відбулося це внаслідок хакерського втручання – невідомо. Представники Apple не прокоментували це дійство.

Після гучної події від Роскомнагляду поступили скарги щодо вираження неповаги до їх країни та погрози про численні штрафи для компанії Apple. Згодом компанія все ж таки повернула на свої карти колишню назву, але тільки для території самої Росії. Для усіх інших країн Міноборони Росії так і залишилося «міністерством фашизму».

 

На картах Apple зміни: Міноборони РФ відображається як «міністерство фашизму» - FindMyPhone

 

Нагадаємо, що Apple залишила російський ринок через напад Росії на Україну. Разом з цим для громадян РФ було обмежено доступ до платіжного сервісу Apple Pay та багатьох інших застосунків. Представники компанії висловились про свою стурбованість щодо російської агресії та оголосили про підтримку українських громадян.

Після новин про зупинення продажу техніки Apple, ціни на залишки техніки в Росії збільшилися у 1.5 рази. Також за неофіційними джерелами, запаси деяких останніх моделей iPhone, зокрема iPhone 13, в Росії вже закінчуються.

Ведуться роботи над повною українізацією нашого сайту!
Шановні клієнти та відвідувачі нашого сайту! З радістю вітаємо вас у нашому інтернет-магазині. Навіть у такий складний час ми продовжуємо працювати. Наразі ми прийняли однозначне рішення щодо повного переведення контенту…
Читати далі
FindMyPhone вітає всіх з Новим роком!
Компанія FindMyPhone щиро вітає всіх клієнтів з наступаючим Новим 2024 роком! Цей рік був непростим для нас всіх і ми сподіваємось, що 2024 рік принесе багато щастя, радісних подій та…
Читати далі