0
Компанія Geely розширює свій профіль. Яким буде перший смартфон виробника
Компанія Geely розширює свій профіль. Яким буде перший смартфон виробника - FindMyPhone

Китайський автовиробник Geely відкриває виробництво смартфонів. Перший смартфон компанії буде оснащений трьома основними камерами та врізаною фронтальною. Вже є ескізи майбутнього пристрою.

Чутки про додатковий напрямок діяльності компанії розповсюджувалися ще з 2021 року. Була інформація, що Geely може викупити Meizu, адже це допомогло б компанії пришвидшити вливання до ринку смартфонів. Проте цього не сталося, а вже в середині минулого року було створено підприємство, яке отримало назву «Hubei Xingji Shidai Technology Co Ltd». Саме це підприємство буде займатися виробництвом мобільних пристроїв.

Наразі у Китаї вже затверджені патенти на дизайн першого майбутнього смартфону. Існує 2 варіанта ескізів тильної сторони пристрою, але різниця в них не суттєва. Відрізняються обидва варіанти між собою лише окантовкою блоку основної камери та модулей. Про технічну частину наразі нічого не відомо.

 

 

Дата прем’єри першого смартфону від Geely поки що не зазначена. За інформацією від різних джерел, компанія може випустили смартфон ближче до 2023 року та має грандіозні очікування від продажу – 3 млн пристроїв у перший рік.

Що краще: iPhone або Android
Перш ніж придбати новий смартфон, більшість користувачів замислюються, якому бренду віддати перевагу. Найпоширеніший предмет на шальках терезів – IPhone або Android ?! Щоб не помилитися з вибором і обзавестися ідеальним…
Читати далі
Рейтинг країн з найвищим показником використання криптовалюти: Україна увішла до списку
Аналітична блокчейн компанія Chainalysis провела дослідження, предметом якого стало виявлення країн з найвищим глобальним індексом криптовалют. Перше місце займає США, друге та третє – Україна та Великобританія. Під час дослідження…
Читати далі