0
Google відклала випуск складеного смартфону Pixel до 2023 року
Google відклала випуск складного смартфону Pixel до 2023 року - FindMyPhone

В компанії Google планували реліз складеного смартфону цього року, але через певні обставини виробник вирішив перенести цю подію на весну 2023 року. Про це рішення повідомило видання The Elec. Модель матиме назву Pixel Foldable або NotePad.

Інформація про перенос релізу підтвердилася – це підтвердив аналітик і інсайдер Росс Янг. За даними ЗМІ, реліз переноситься вже не вперше. З джерел ЗМІ відомо, що в компанії Google не вважають нову модель завершеною та готовою до виходу у світ.

Однією з вагомих причин, чому затримується реліз Pixel Foldable, може бути зайнятість потужностей Samsung Display. Наразі виробництво Samsung Display зайняте виробленням дисплеїв для Samsung Galaxy Fold 4 та Galaxy Flip 4.

Компанія Google працює над розробкою складеного смартфону з минулого року. Очікується, що Pixel Foldable матиме головний екран діагоналлю у 7.57 дюймів та додатковий у 5.78 дюймів. Основна камера від Sony IMX363 буде наділена 12.2 мегапікселями.

 

Корпорація Samsung вилучила букву “Z” із назв своїх смартфонів
Компанія Самсунг вилучила з назв деяких моделей своїх смартфонів маркування "Z". Преставники покищо ніяк не прокоментували дану ситуацію, але про причини цієї дії здогадатися не складно. Маркування "Z" стало символом…
Читати далі
Тестування футуристичного літаючого авто Volar від Bellwether Industries – Великобританія
Компанія Bellwether Industries з Лондону показала світлини свого першого авто, який буде переміщуватись без водія за кермом. Більш того, прототип майбутнього транспортного засобу буде літаючим. Автівка матиме назву Volar eVTOL.…
Читати далі