0
FindMyPhone тепер і у Хмельницькому! Тиждень знижок з нагоди відкриття!
FindMyPhone тепер і у Хмельницькому! Тиждень знижок з нагоди відкриття! - FindMyPhone

Дорогі друзі, вітаємо вас на нашому сайті!

У нас є гарна новина! Відкривається новий магазин смартфонів у місті Хмельницький. Будемо чекати на вас за адресою: вул. Героїв Майдану 1. З приводу відкриття ми оголошуємо про великі знижки: будь-який товар за ціною закупки! А це -20, -30 та на деякі позиції навіть -50% знижки. Про остаточні ціни на товари, що вас цікавлять, вточнюйте у менеджера!

Пропозиція діє протягом 10 днів з моменту відкриття магазину – З 3 до 13 червня. Тільки самовивіз! Встигніть придбати смартфон від відомих брендів за найкращими цінами!

В нашому асортименті ви знайдете:

З радістю підберемо необхідний смартфон за вашими побажаннями та відповідною ціновою категорією. Наші товари тільки оригінальні, а ціни на них – більш ніж доступні!

 

Ознайомитися з асортиментом можна на нашому сайті findmyphone.com.ua/

Apple iPhone 13 в Україні: перші дні у продажу і чи варто купувати?
Довгоочікувана лінійка iPhone 13 днями з'явилася в продажу, як зазвичай, викликавши ажіотаж серед користувачів. Незважаючи на високу ціну на самому старті, не всім бажаючим вистачило пристроїв з першої партії, яку…
Читати далі
Корпорація Samsung вилучила букву “Z” із назв своїх смартфонів
Компанія Самсунг вилучила з назв деяких моделей своїх смартфонів маркування "Z". Преставники покищо ніяк не прокоментували дану ситуацію, але про причини цієї дії здогадатися не складно. Маркування "Z" стало символом…
Читати далі