0
Вперше за 4 роки HTC представить новий флагманський смартфон
Вперше за 4 роки HTC представить новий флагманський смартфон - FindMyPhone

Після 4 років паузи компанія HTC, відома як виробник смартфонів, вперше покаже світові новий флагман. Модельний номер новинки – HTC 2qbk200. До цього минула презентація смартфону від тайванського бренду відбулася у 2018 році.

Що відомо про майбутній смартфон?

Компанія HTC планувала випуск нового смартфону ще у квітні, але процес затягнувся через певні проблеми з постачанням. Вже у травні місяці пристрій HTC 2QBK200 було перевірено нідерландським органом Telefication, який видає сертифікацію.

На сьогоднішній день будь-яка інформація про нову модель від HTC відсутня. Є лише дані, що пристрій базуватиметься на платформі Android. Дана інформація підтверджена представником компанії Чарльзом Хуанга під час заходу HTC MWC 2022. Крім того, у смартфоні будуть реалізовані додатки для віртуальної та доповненої реальності. Також очікується, що смартфон буде мати підтримку з інтеграції з метавсесвітом компанії.

 

Рейтинг країн з найвищим показником використання криптовалюти: Україна увішла до списку
Аналітична блокчейн компанія Chainalysis провела дослідження, предметом якого стало виявлення країн з найвищим глобальним індексом криптовалют. Перше місце займає США, друге та третє – Україна та Великобританія. Під час дослідження…
Читати далі
Ведуться роботи над повною українізацією нашого сайту!
Шановні клієнти та відвідувачі нашого сайту! З радістю вітаємо вас у нашому інтернет-магазині. Навіть у такий складний час ми продовжуємо працювати. Наразі ми прийняли однозначне рішення щодо повного переведення контенту…
Читати далі