0
WatchOS 9 включатиме режим економії заряду батареї, як у iOS та iPadOS - FindMyPhone

Економія заряду акумулятора – вкрай важлива річ, аби пристрій функціонував якнайдовше. До того ж це необхідно, що мати можливість завжди бути на зв’язку і мати доступ до інформації, коли це особливо потрібно.

У Apple передбачили функцію економії батареї, але не у всіх пристроях. Раніше така можливість була доступна на всіх iPhone там iPad, а на смарт-годинниках Apple Watch – ні. Якщо на «яблуневих» смартфонах та планшетах при зниженні рівня заряду обмежувалися деякі функції, то смарт-годинник працював на повну потужність аж до самого вимкнення. Тепер компанія Apple вирішила виправити цей нюанс та впровадити режим збереження й на своїх Apple Watch.

WatchOS 9 – перший «економний» смарт-годинник від Apple

Компанія Apple працює над створенням нової моделі Apple Watch — WatchOS 9, у якій, за високою вірогідністю, буде присутній режим економії батареї. Функція енергозбереження дозволить обмежувати використання аккумулятору при запуску деяких програм. За допомогою цієї розробки можна маскимально подовжити строк служби акумулятору.

 

WatchOS 9 включатиме режим економії заряду батареї, як у iOS та iPadOS - FindMyPhone

Вслід за трендом: в комплекті Samsung зникли зарядні пристрої
Слідкуючи за трендом, в компанії Samsung вирішили не комплектувати смартфони зарядним пристроєм. Корпорація Samsung пояснює дане рішення тим, що більшість користувачів вже має блоки живлення і кабелі, тому у додаткових…
Читать далее
Бюджетний аналог iPhone 13- Meizu представила новий смартфон
Після чергового виходу нової моделі iPhone, більшість китайських виробників випускають свої дешевші аналоги, які зовні майже повністю повторюють моделі Apple. Це очікувано, адже «яблучні» смартфони давно стали еталоном. Наразі компанія…
Читать далее