0
FindMyPhone вітає всіх з Новим роком! - FindMyPhone

Компанія FindMyPhone щиро вітає всіх клієнтів з наступаючим Новим 2024 роком!

Цей рік був непростим для нас всіх і ми сподіваємось, що 2024 рік принесе багато щастя, радісних подій та стане роком Перемоги України над всесвітнім злом!

Ми щиро бажаємо кожному мирного неба, яскравих світанків, сімейного затишку, достатку та міцного здоров’я. Найголовніше – бути завжди поруч зі своїми близькими!

Також окреме побажання для тих, хто боронить Україну і приймаює активну участь у захисті нашої Держави – ми дякуємо вам за кожен новий день і бажаємо вам якнайшвидшого повернення цілими та неушкодженими. Ми дуже чекаємо і все, що маємо зараз, це завдяки вам!

З Новим роком! Слава Україні!

Топ-5 фактів про Samsung, про які ви раніше не чули
Корпорація Samsung – найбільший виробник техніки, ім'я якого знає кожна людина в усьому світі. Продукцію компанії можна зустріти на кожному кроці: це монітори, телевізори, мікрохвильові печі, пилососи, звичайно ж, смартфони…
Читати далі
Осіння презентація Apple 2022: iPhone 14 відразу у 4 варіантах
Осіння презентація американської компанії Apple відбулася в середу, 7 вересня 2022 року. Під час цієї презентації було представлено довгоочікувану модель iPhone 14. За київським часом захід відбувся о 20:00. Глядачі…
Читати далі