0
Новий дизайн Apple Watch вперше з 2018 року! - FindMyPhone

Apple Watch – зручний смарт-годинник, належний до преміум-класу, який не втрачає актуальність з моменту виходу першої моделі. Останнім часом, а саме з 2018, дизайн моделі не зазнавав змін – різні покоління відрізнялися лише технічними можливостями.

Наразі очікується нова модель Apple Watch – Series 8. Саме цей годинник вперше за 4 роки отримає новий зовнішній вигляд. Про це повідомляє аналітик Bloomberg Марк Гурман.

За словами Гурмана, версія Pro отримає більші габарити, аби мати можливість забезпечити екран, що на 7% більший, ніж у звичайній версії. Корпус новинки буде зроблено з більш міцного титанового сплаву, що дасть можливість використовувати гаджет у екстремальних видах спорту.

 

Новий дизайн Apple Watch вперше з 2018 року! - FindMyPhone

 

Крім того, більша батарея Apple Watch Watch Pro зробить можливим роботу годинника протягом декількох днів без додаткової підзарядки. Також, ходять чутки, що смарт-годинник буде оснащений датчиком температури тіла. І саме такий датчик очікується у всій лінійці Series 8.

Особливості нової ракети Nasa: доліт до Марсу за 45 хвилин замість 1 року
Спеціалісти з Nasa розглядають декілька космічних проектів, щоб за можливістю реалізувати їх у майбутньому. Серед цих проектів і пропозиція від американських вчених, зміст якої полягає у використанні нового ядерного двигуна…
Читати далі