0
Допомога нашим бійцям

Друзі, колеги, парнери, наші клієнти і всі, хто зараз читає нас.

Декілька днів ми знаходилися у повному шоці і не знали, що робити. Але паніка — злий ворог у цей час. Надія тільки на наших військових і бійців територіальної оборони. Вони зараз дуже потребують нашої з Вами допомоги!

Ми вирішили допомогти та зібрали необхідні речі. Це павербанки, зарядні пристрої, кава, чай, вода, теплі речі, медичні препарати, енергетичні напої та стартові пакети для зв‘язку.

Будь-ласка, долучайтеся і допомагайте нашим бійцям!

Список вкрай необхідних речей:

◦ Ліхтарики звичайні
◦ Ліки першої допомоги (бинти, перекис, йод, знеболювальні, противовірусні)
◦ Павербанки
◦ Рації (станції)
◦ Зарядні пристрої (Блочки та USB кабелі)
◦ Батарейки формату ААА
◦ Теплий одяг
◦ Енергетики (за можливістю)

Про додаткові потреби можна запитати у пунктах розміщення українских військових у вашому місті! Гроші зараз — це ніщо! Життя наших солдат — найбільша цінність для усіх нас.

Дорогі наші бійці, що захищають кордони, стратегічні об‘єкти і кожен куточок України! Сил Вам, стійкості духу, будьте здоровими і повертайтеся живими!!!

Особливості нової ракети Nasa: доліт до Марсу за 45 хвилин замість 1 року
Спеціалісти з Nasa розглядають декілька космічних проектів, щоб за можливістю реалізувати їх у майбутньому. Серед цих проектів і пропозиція від американських вчених, зміст якої полягає у використанні нового ядерного двигуна…
Читать далее
Хэллоуин еще не проходил так круто! Samsung Galaxy S20 5G в подарок!
А вы отмечаете Хэллоуин? Есть отличный повод отпраздновать этот день! У нас есть страшно выгодное предложение – топовый смартфон от бренда самсунг абсолютно бесплатно. На кону идеальный и неповторимый Samsung…
Читать далее