0
Xiaomi представила новинку: оригінальна лампа-будильник Mijia Sleep Wake-up Lamp
Xiaomi представила новинку: оригінальна лампа-будильник Mijia Sleep Wake-up Lamp - FindMyPhone

Днями в інтернет-джерелах з’явилася інформація про новий гаджет від Xiaomi. Це оригінальна лампа з назвою Xiaomi Mijia Sleep Wake-up Lamp, в якій поєднано одразу дві функції – розумного світильника та будильника. За планами компанії, старт продажів розпочнеться з 15 червня, а початкова ціна пристрою становитиме 81$ та згодом має піднятися до 89$.

Кількість світлодіодів, що використовуються у світильнику – 198 шт. Прилад може імітувати білий шум та 12 видів динамічних сцен, за допомогою яких людина краще засинає та легше прокидається. Також лампа може імітувати процес заходу сонця надвечір, а зранку – світанок. За пів години до того, як має пролунати будильник, лампа починає процес повільного вмикання, аби підготувати людину до пробудження.

Додатковою функцією є режим дихальної медитації, який дозволяє з комфортом виконувати вправи. Переливи світла допомагають розслабитися тілом та розумом.

Годинник має компактні розміри – 235 та 159 мм та маса 1 кг. За заявами виробника, даний годинник допоможе людям подолати безсоння та створить додатковий затишок вдома.

 

Замість Джеймса Вебба: топ 5 телескопів, через які можна побачити зірки як на долоні
Космічний телескоп «Джеймс Вебб» робить такі вражаючи знімки зірок, які викликають захоплення усього світу. Глава NASA Білл Нельсон каже, що такі фото можна сміливо вважати найглибшим зображенням Всесвіту, яке зроблено…
Читати далі
Apple IPhone 12: відома дата старту продажу
Техніка Apple не перестає дивувати користувачів своїми анонсами. Багато років тому щорічні презентації стали традицією і, свого роду, святом,  на яке так чекають фанати «яблука». Глобальною подією під кінець 2020…
Читати далі