0
Вслід за трендом: в комплекті Samsung зникли зарядні пристрої
Вслід за трендом: в комплекті Samsung зникли зарядні пристрої - FindMyPhone

Слідкуючи за трендом, в компанії Samsung вирішили не комплектувати смартфони зарядним пристроєм. Корпорація Samsung пояснює дане рішення тим, що більшість користувачів вже має блоки живлення і кабелі, тому у додаткових зарядних пристроях немає потреби.

Нагадаємо, що офіційною позицією Apple у цьому питанні стало збереження екології. Тому від 2020 року смартфони Apple iPhone є в продажу з комплектацією «Slim Box». Відтоді сам блок живлення було прибрано з комплекту, проте є присутнім кабель lightning/type-c для швидкої зарядки. Для використання такого кабелю потрібно докупити спеціальний блок, адже адаптер з попередніх моделей не підходить.

Нещодавно Samsung випустила в продаж модель Samsung Galaxy A13 4G, що за ціною відноситься до бюджетного сегменту. Перші покупці у США підтвердили – зарядного пристрою в комплектації немає. Модель оснащена акумулятором на 5000 мАг та має роз’єм Type-C, тому заряджати такий смартфон можна зарядними з попередніх пристроїв на ОS Android.

Раніше користувачі вже відмітили зникнення блоку живлення з комплектації Samsung Galaxy A53 5G та Galaxy A33 5G.

 

Вслід за трендом: в комплекті Samsung зникли зарядні пристрої - FindMyPhone

Лайфхаки для швидкого заряду смартфона
Сучасні смартфони оснащені потужним ПЗ та приголомшливими функціями, без яких наразі вже складно уявити життя. За все це ми розплачуємося дуже швидким розрядом батареї, через що доступ до з’язку зникає…
Читати далі
Новий рекорд від Xiaomi: зовсім скоро світ побачить смартфон з 200 Мп камерою
Компанія з Піднебесної в черговий раз дивує своїми нововведеннями. Раніше, завдяки Xiaomi, на ринку технологій з'явилася топова модель на базі Snapdragon і Snapdragon 888+. Зараз виробник поставив перед собою нову…
Читати далі