0
Велике оновлення у Telegram: боти нового покоління та багато корисних функцій
Велике оновлення у Telegram: боти нового покоління та багато корисних фукнцій - FindMyPhone

В одному з найпопулярніших месенджерів відбулися грандіозні зміни. Команда Telegram заявила про велике оновлення, в якому містяться цікаві для користувачів можливості.

Однією з функцій відтепер є можливість встановлювати будь-який звук в якості сигналу повідомлення. Для цього можна використовувати голосові повідомлення з чатів та короткі звукові файли, завантажені зі смартфона. Головне, або звуковий файл не перевищував розмір у 500 ГБ та мав тривалість не більш ніж 5 секунд. При цьому, звук сповіщення можна встановити як на всі чати, так і на окремий чат або канал.

Ще однією важливою функцією є можливість виключення сповіщень на будь-який термін. Якщо раніше були доступні тільки вибіркові терміни, то тепер користувач може самостійно задати період, під час якого сповіщення його не потурбують. Це може бути, наприклад, 5 годин або декілька діб.

 

Велике оновлення у Telegram: боти нового покоління та багато корисних фукнцій - FindMyPhone

 

Крім того, розробники соц. мережі сповістили про нові можливості ботів, які назвали «революційними». За словами команди Telegram, бот нового покоління може скласти конкуренцію будь-якому сайту. Тепер IT команда застосунку має всі засоби задля створення «безмежного різноманіття» інтерфейсів на JavaScript.

Також серед нововведень є автоматичне видалення в профілі чату, збереження відповідей при пересиланні в інші чати, покращений переклад повідомлень на iOS, оновлений режим «картинка в картинці» на Android та додаткові анімовані емодзі.

 

Велике оновлення у Telegram: боти нового покоління та багато корисних фукнцій - FindMyPhone

Лайфхаки для швидкого заряду смартфона
Сучасні смартфони оснащені потужним ПЗ та приголомшливими функціями, без яких наразі вже складно уявити життя. За все це ми розплачуємося дуже швидким розрядом батареї, через що доступ до з’язку зникає…
Читати далі
Потяги майбутнього: В Японії з’являться потяги без машиністів
У столиці Японії на кільцевій лінії Yamanote незабаром курсуватимуть потяги без машиністів. Запуск такої технологічної новинки відбудеться у жовтні 2022 року. Про дану інформацію повідомив залізничний журнал Railway Supply. В…
Читати далі