0
Новинка Poco F4 GT: висока продуктивність за помірну ціну
Новинка Poco F4 GT: висока продуктивність за помірну ціну - FindMyPhone

Компанія Poco оприлюднила свою новинку потужного смартфону – Poco F4 GT. Цей смартфон обладнано сучасною технічною начинкою, завдяки чому дана модель може скласти серйозну конкуренцію пристроям більш відомих брендів.

За свідченням Android Central, флагманський смартфон від Poco є абсолютним монстром продуктивності за відносно доступною ціною. Пристрій вражає своїми можливостями та добре підходить для сучасних «важких» ігор. Смартфон Poco F4 GT отримав екран з високою частотою оновлення – 120 Гц, а також пристрій підтримує швидку зарядку потужністю 120 Вт.

 

 

За словами користувачів, смартфон насправді дуже швидкий. До того ж, він тривалий час зберігає ємність батареї. Зарядка телефону з акумулятором ємністю у 4700 мАч з нуля до 100% здійснюється лише за 17 хвилин. Також виробник передбачив кабель у L-образній формі, щоб зарядний шнур не заважав користувачам працювати з телефоном під час зарядки.

Серед визначних характеристик Poco F4 GT – великий OLED екран з діагоналлю у 6.67 дюймів, однокриштаньна система Qualcomm Snapdragon 8, основна камера на 64 Мп й фронтальна – на 20 Мп. Базується пристрій на Android 12 та працює під управлінням оболонки MIUI 13.

За інформацією з джерел, ціна новинки складає 599 євро.

 

Новинка Poco F4 GT: висока продуктивність за помірну ціну - FindMyPhone

Як подовжити ресурс смартфонів: декілька важливих порад для користувачів
Ресурс смартфону не безмежний та навіть найсучасніші моделі мають свій строк служби. Але його можна подовшити, якщо дотримуватися найважливіших порад. Найбільше ресурсу займають майнери. Це є програми, які використовуються для…
Читати далі
Україна допоможе Естонії створити свою “Дію”
Незабаром в Естонії теж з’явиться Дія. У створенні електронного сховища документів допоможе Україна. Про експорт найкращих практик з цифрової держави розповіли Михайло Федоров – голова Мінцифри України та Крістіан Ярван…
Читати далі